Seminari: Calcular el valor d’una residència de gent gran

Seminari pràctic a Barcelona per a gerents i propietaris de residències de majors el 18 d’Octubre

Inforesidencias.com reprèn l’activitat de divulgació amb la convocatòria de tres seminaris que tindrà lloc a Barcelona, en col·laboració amb Bufete Escura  i amb la participació de Xavier Paradell, de xpfConsulting, durant l’últim trimestre de 2016.

El primer té per objectiu analitzar com es pot calcular el valor d’una residència per a gent gran de cara a la seva venda o traspàs.

Seminaris directors residènciesQuant costa una residència? És un tant per plaça? Com influeix el fet de tenir places concertades? ¿Cal valorar tot en conjunt o separar el valor de l’immoble?

La resposta més senzilla podria ser que una residència de tercera edat , com qualsevol altra cosa, val el que algú estigui disposat a pagar, però, hi ha mètodes que poden ajudar molt a prendre la decisió adequada.

A més, la necessitat de valorar no només es planteja quan algú pensa en vendre o comprar un centre residencial d’atenció a la gent gran sinó també quan cal prendre decisions que afecten els socis.

Són molts els factors que intervenen en la valoració d’un negoci. En aquest seminari es repassen els més habituals i es donen les orientacions perquè cadascú pugui calcular un valor aproximat de la seva residència.

Ponent: Xavier Paradell i Fernàndez. Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per ESADE i per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Professor associat d’ESADE. Consultor Gerent en xpfConsulting, especialitzat en el sector d’atenció a la gent gran en els àmbits de la Gestió i Organització de Recursos Humans, Planificació Econòmic – Financera i en l’adaptació a la LOPD. Professor d’estudis de postgrau a la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés.Ha exercit com a director tècnic en centres de gent gran.

Dia 18 octubre 2016

Horari: de 9, 30 a 14h

 

inscripció

Els seminaris tenen una capacitat màxima de 25 persones, les inscripcions es faran per estricte ordre de confirmació.

El preu d’inscripció és de 60 € (+ IVA) per assistent, no associat a Inforesidencias.com.

Les residències, centres de dia i Serveis d’Ajuda a Domicili associats a Inforesidencias.com poden inscriure gratuïtament a una persona als seminaris. Els assistents addicionals pagarien una inscripció de 30 € (+ IVA).

Lloc de celebració “Aula Escura” C. Londres, 43 Barcelona

Per realitzar la inscripció :

Tf: 902170289

Informació dels tres seminaris