Ponència a la jornada “La gestió dels Recursos Humans a les Residències de Gent Gran…”

El passat dia 3 de desembre Xavier Paradell, consultor-gerent de xpfConsulting, va presentar la ponència “La sentència de la compensació de festius. Com preparar la planilla del 2016?”. Aquesta va tenir lloc en el marc de la jornada de desenvolupament directiu organitzada per la Fundació Pere Tarrés sota el lema “Posa’t al dia, en un dia” dedicada a la “Gestió dels Recursos Humans a les residències de gent gran: actualització i millora.”

Capçalera Jornada 20151203

L’interès i èxit de convocatòria de la jornada es va fer palès amb una setantena d’inscrits que van valorar molt positivament el desenvolupament d’aquesta jornada.

En aquesta ponència es va fer un repàs de les implicacions de la sentència relativa a la compensació dels 14 festius treballats i els condicionants que suposa en la preparació de les planilles del personal.

Al llarg de la mateixa es va mostrar l’estudi realitzat per xpfConsulting sobre l’impacte de la compensació dels festius en diferents patrons horaris habituals en residències, així com dels condicionants i possibles estratègies per abordar la seva aplicació efectiva amb el mínim impacte econòmic per a les residències.

A continuació podeu consultar el contingut de la presentació.