Política general de privacitat (CAT)

1.    Introducció

El dret a la intimitat, i en concret el dret a la protecció de dades personals és un dels valors de xpf Consulting and Advising 2014 SL (d’ara endavant, xpfConsulting), que es troba recollit en el nostre Codi Ètic.

L’objectiu d’aquesta política és explicar-vos com xpfConsulting tractarà les dades personals que puguin ser recollides a través dels diferents formularis que puguin trobar-se a www.xpfconsulting.com. Les vostres dades personals seran tractades de manera confidencial i solament per a aquelles finalitats que vostè hagi consentit, tal com s’explica a continuació en la present Política General de Privadesa i en cadascuna de les Polítiques de Privadesa dels diferents formularis.

2.    Compromís amb la privadesa

xpfConsulting està plenament compromesa amb el compliment de la normativa, del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la Unió Europea i la normativa relativa a la protecció de dades de caràcter personal vigent a cada moment, sent un objectiu prioritari per a xpfConsulting per tal de protegir les dades de els visitants de la web.

Per això, xpfConsulting ha pres la determinació d’implementar els següents principis, sent la privadesa, la disponibilitat i la inviolabilitat de les dades les bases sobre les quals es configuren tots els tractaments:

  • La transparència en el tractament de dades és una de les nostres prioritats, per la qual cosa sempre que captem les vostres dades personal, us informarem degudament en la política de privadesa corresponent de les finalitats d’aquest tractament.
  • Sempre tractarem les dades que siguin estrictament necessàries per dur a terme el tractament informat.
  • Mai us obligarem a proporcionar dades personals, tret que realment siguin necessàries per prestar-vos el servei que si s’escau ens sol·liciti.
  • Sempre que ens sigui possible, posarem a la vostra disposició mitjans senzills perquè pugueu controlar les vostres dades personals.
  • No compartirem dades amb cap tercer, excepte aquells proveïdors que ens presentin un servei, o amb aquells sobre els que, prèviament, us haguem informat i ens hagueu prestat el vostre consentiment.

Finalitats dels tractaments

xpfConsulting recull les vostres dades personals per poder gestionar les vostres sol·licituds i oferir-vos els serveis i productes que us puguin interessar. En concret, tractem les vostres dades personals amb les finalitats següents:

  • Poder atendre a les vostres consultes, preguntes o sol·licituds realitzades a través dels canals d’atenció o comunicació identificats a cada pàgina web i posar-nos en contacte amb Vostè per solucionar-les.
  • Per millorar les nostres pàgines web, serveis, productes, i oferir un millor servei i contingut.
  • Per oferir-li accés als espais restringits de la nostra pàgina web (el registre pot exigir l’acceptació d’una política de privadesa específica).
  • Disposar d’un compte d’usuari.
  • Accedir a les funcionalitats del portal per a usuaris registrats.
  • Gestionar els serveis sol·licitats i complir amb l’establert en la legislació vigent.
  • Enviar-vos comunicacions comercials, que sempre seran personalitzades i adaptades als vostres interessos, sobre els nostres productes o serveis, si ho heu sol·licitat expressament.
  • Estudiar una col·laboració empresarial entre el sol·licitant i xpfConsulting.
  • Analitzar i investigar els fets comunicats.
  • Posar-se en contacte amb l’interessat per poder donar-li més informació sobre els productes i serveis.
  • Gestionar la relació comercial.

De vegades pot ser necessari el tractament de les vostres dades personals per donar compliment a obligacions legals, o en relació a qualsevol relació contractual que puguem tenir amb Vostè.

En els altres supòsits, i sempre que sigui oportú, us sol·licitarem el vostre consentiment per tractar les vostres dades personals.

3.    Enviament de comunicacions comercials

xpfConsulting, en el marc de la seva activitat promocional, pot facilitar-vos recursos de registre o subscripció a notícies o informació comercial de la web. Aquests recursos estaran sempre subjectes al vostre consentiment per remetre-les.

En el supòsit que ens ho hagueu autoritzat, xpfConsulting us enviarà informació sobre els seus productes, activitats i serveis personalitzades per a Vostè d’acord amb els seus gustos i preferències.

Podreu revocar el vostre consentiment a rebre comunicacions comercials en qualsevol moment, mitjançant el link o botó habilitat a aquest efecte en cadascuna de les comunicacions, o manifestant la vostra voluntat de revocar el consentiment a través dels següents canals:

  • Correu electrònic que haurà de dirigir a l’adreça info@xpfconsulting.com
  • Correu postal dirigit a Ps. Lluís Muncunill 23 3r. 2a. – 08225 Terrassa (Barcelona).

4.    Durada del tractament i termini de conservació

A xpfConsulting tenim el compromís de tractar les dades personals mentre realment ens siguin útils i puguem oferir-vos un Servei de qualitat mitjançant la seva explotació. Per això, realitzarem tots els esforços oportuns i raonables per minimitzar el termini de tractament i conservació de les dades personals.

En aquest sentit, en cada formulari de captació de dades us informarem del termini previst de tractament i/o conservació de les vostres dades de caràcter personal.

En qualsevol cas, i encara que ens sol·liciteu que eliminem les vostres dades, podrem conservar-les i mantenir-les, degudament bloquejades, durant el termini necessari per complir les nostres obligacions legals i per a la seva posada a la disposició de les Autoritats amb competència en les diferents matèries que siguin aplicables.

5.    Exercici de drets i reclamacions davant l’AEPD

Com a conseqüència del tractament de les vostres dades personals per part de xpfConsulting, la legislació vigent us atorga una sèrie de drets. A continuació, us oferim una explicació resumida de cada dret, per a facilitar-vos el seu exercici:

  1. Dret d’accés: Teniu dret a conèixer les dades personals que tractem sobre vos i les finalitats amb les quals les tractem.
  2. Dret de rectificació: Les vostres dades sempre seran vostres i, per consegüent, podeu sol·licitar-nos la rectificació de les mateixes en qualsevol moment si les que constessin en els nostres registres fossin errònies.
  3. Dret de supressió: Podeu sol·licitar, en qualsevol moment, que les vostres dades personals siguin suprimides dels nostres fitxers. No obstant això, i tal com indiquem en l’apartat de conservació de dades anterior, tingueu en compte que, en determinades circumstàncies el compliment de la legislació vigent pot impedir l’efectiu exercici d’aquest dret.
  4. Dret d’oposició: Podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades en relació amb qualsevol de les finalitats amb les quals tractem les vostres dades, d’acord amb les polítiques de privadesa aplicables en cada cas.
  5. Dret de limitació del tractament: Podeu sol·licitar la limitació del tractament en els següents casos:
    • Si considereu que les dades que mantenim sobre vos no són correctes o exactes;
    • Quan considereu que no estem tractant les vostres dades de manera legítima, però preferiu que en limitem el tractament de les mateixes a la seva eliminació;
    • Si les dades que mantenim ja no ens són necessàries conforme a la finalitat per a les quals les recollim, però necessiteu que les conservem per interposar reclamacions legals;
    • Si, havent exercit el dret d’oposició a algun tractament, està pendent de resposta sobre aquest tema per la nostra banda.
  6. Dret a la portabilitat de les vostres dades: Teniu dret a, sempre que sigui possible tècnicament i sigui raonable, sol·licitar que les dades personals que ens hagueu proporcionat directament siguin comunicades a un altre responsable del tractament. Si ens és possible, facilitarem directament les vostres dades a aquest altre responsable del tractament, però si no ho fos, us les facilitarem en un format estàndard.

Sempre que tractem les vostres dades sobre la base del consentiment, podreu revocar-lo en qualsevol moment, sense que tingui conseqüències per a vos més enllà de, segons el dret exercit, no poder prestar-vos determinats serveis.

L’exercici dels drets que ostenteu podreu fer-lo efectiu dirigint-vos a xpfConsulting a través d’algun dels següents mitjans:

  1. Correu electrònic que s’haurà de dirigir a l’adreça info@xpfconsulting.com
  2. Correu postal dirigit a Ps. Lluís Muncunill 23 3r. 2a. – 08225 Terrassa (Barcelona).

En el cas que no vulgueu exercir un dret en concret, però tingueu la necessitat de realitzar una consulta o suggeriment en relació amb el tractament de les seves dades de caràcter personal també podreu dirigir-vos a les adreces facilitades per a l’exercici dels drets.

Tingueu en compte que sempre, en tot cas, podreu presentar una reclamació davant l’Autoritat Competent en matèria de protecció de dades si considereu que no hem tractat les vostres dades de manera lícita o que no hem atès les vostres sol·licituds o drets.

A Espanya, aquesta Autoritat Competent és la Agencia Española de Protección de Datos (agpd.es).

6.    Confidencialitat i Seguretat en el tractament de dades

Les vostres dades personals són molt importants per nosaltres, i ens comprometem a tractar-les amb la màxima confidencialitat i discreció, així com a implementar totes les mesures de seguretat que considerem oportunes i raonables.

En aquest sentit, xpfConsulting declara i garanteix que ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades pels usuaris.

7.    Xarxes socials

Les Xarxes Socials formen part del dia a dia de molts usuaris d’Internet, i per a ells hi hem creat diferents perfils de xpfConsulting.

Tots els usuaris tenen l’oportunitat d’unir-se a les pàgines o grups que xpfConsulting tingui en diferents xarxes socials.

No obstant això, ha de tenir en compte que, tret que us sol·licitem les vostres dades directament (per exemple, mitjançant accions de màrqueting, concursos, promocions, o qualsevol altra forma vàlida), les vostres dades pertanyeran a la Xarxa Social corresponent, per la qual cosa us recomanem que llegeixi detingudament les seves condicions d’ús i polítiques de privadesa, així com que s’asseguri de configurar les vostres preferències quant al tractament de les dades.

 

Versió 11/7/2018

 

xpfConsulting – Altres serveis: Formació – Consultoria Econòmico-Financera